2011. december 5., hétfő

Mit jelent a "Karácsony" szó?


A sötétség nagylelkű. Türelmes. Mindig győz.
Ám erejének szívében ott lakozik a gyengesége: egyetlen magányos gyertya elegendő, hogy elűzze őt.
A szeretet pedig több egy magányos gyertyánál, a szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat.
http://domonyi.aries.hu/

3 megjegyzés:

 1. this blog is very informative for me....its a great work from ur side....thanks and congrats...
  Management Consultancy in Pakistan

  Trade with Pakistan

  Industry Pakistan

  VálaszTörlés
 2. "World Prelaunch"

  Mi egy csapat Professional Network marketingesek, kérjük kombinált Network Marketing tapasztalat összesen több mint 150 éves. Sokan tették millió dollárt a Network Marketing ipar és továbbra is így.

   

  Ez a nehezen megszerzett tapasztalat gyűlt működését a világ minden tájáról, amely támogatja a hálózatokat és rendszereket fejleszt és tréningek hogy a csapatok nagy magasságban az Ipari Network Marketing.

   

  Mi már elsajátították azt a képességet, az odaadás szükséges a sikerhez, és mindenekelőtt a képességet, hogy találják meg új és izgalmas lehetőségeket fog minket, és az emberek úgy döntünk, hogy működjenek együtt, hogy még nagyobb magasságokba ezen ipar.

   

  Mindenekelőtt tudjuk, hogy megtalálja a megfelelő lehetőséget, a megfelelő időben, a siker kulcsa.

   

  A titok az, hogy része legyen a cég, hogy még fiatal és dinamikus, a lendület és ment keresztül a fontos első 3 év vagy növekedés, tartozás mentes, DSA névleges és világelső a maguk területén.

   

  Után 2 év nézi most számos MLM vállalat, összehasonlítva kompenzációs tervek, látszó mély intothe integritását sok vállalat, örülünk, hogy mondani ...

   

  ... Azt találtuk, hogy a társaság - az időzítés tökéletes, és akkor fel kell ajánlani a lehetőséget, hogy vesz egy TOP pozíciót a cég.

   

  Azt tűzte ki, hogy módosítsa a szabály könyvet, és már feltörték az MLM kódot. Van töltött 12 hónap fejlődő rendszer egy másik megközelítés kiépítése a hálózathoz, a megközelítés akkor nem látott ... de ez a megközelítés fogja szeretni és értékelni. Mi kb megosztani veletek egy olyan rendszer, amely üzletépítés módon az iparág soha nem látott.

   

  Ön képes lesz használni az egyedülálló rendszert INGYEN építeni a Global csapata. Nem számít, hogy melyik országban élsz, ezt a lehetőséget, és a rendszer működni. Ha vállalják, hogy ezt a rendszert ... fogjuk elkövetni nektek, titeket, támogassa és segítse az Ön számára, és együtt fog működni, hogy elviszi a TOP.  Készen állsz?
  Szeretné, hogy a változások az életedben?
  Szeretné, hogy valódi lépéseket, hogy egy jobb jövő?
  Nézd, milyen egyszerű ez:

  Ön is szeretné fogadni a bőség, de először regisztrálnia kell
  www.worldprelaunch.com / robertallen
  1.Share a World Prelaunch weboldal annyi embert, amennyit csak tudsz, írjon website linket Facebook, Twitter, LinkedIn, és a 200 szociális média oldalak a világ minden tájáról.

  2.A kiváló bannerek a "tag Eszközök" részében a back office, elküldené ezeket a bannereket a weboldalakon, blogokon, az alján minden e-mailt küldött ki, állsz, hogy körülbelül 50 dollárt minden egyes új tag, hogy csatlakozik-n keresztül a a weboldalt, és csatlakozik a hivatalos lehetőséget.

  Ahogy felkészülni március 18., akkor szem előtt kell tartania, hogy ezek a legnagyobb személyesen szponzorált csapat lesz az is, hogy élvezik a legnagyobb potenciállal. A rendszer célja, hogy azok, amelyek szeretnék, hogy a földre fut.

  Minden MLM cégek azok a "rangot" pozíciók többféle MLMers tart hetekben, hónapokban még évekkel, hogy elérje a magasabb rangú pozíciókat, ha kész megosztani a világ Prelaunch website másokkal, akkor meg minden lehetőséget, ütő rank belül Az első héten március 18-től kezdődően.

  Kapcsolatba fel Leaders, internetes marketingszakemberek a világ, ez egy Global Opportunity, a hivatalos lehetősége már 11 nyelven.

  Mindig emlékezni mi tapasztalt MLMers így vagyunk az Ön oldalán .. dolgozik, hogy segítsen a siker eléréséhez.


   

  Oroszország, Korea, Tajvan, Malajzia, Szingapúr, ezek HATALMAS piacok target.Our világszerte elindítása és bővítése célozza meg ezekben az országokban.

  Ha meg szeretné építeni a SZEMÉLYES csapat ezután eltölteni egy kis időt a fejlődő vezet ezen HOT országokban.
   

  Gyere, csatlakozz hozzánk most!
      Szeretet és Jólét 2013-ra!

  Ahhoz, hogy a siker,
   Üdvözlettel
  A Csapat Világ Prelaunch / Peter/Robertallen

  VálaszTörlés