2012. január 17., kedd

Térjünk vissza arra az útra, amelyet Istenünk kijelölt számunkra!

Lépjünk ki az Európai Unióból!

Hazánkat 2004. május 1-én léptették be az Európai Unióba. Mára 7 év elteltével teljesen világossá vált, hogy Magyarország számára az Uniós tagság csak hátrányokkal jár és súlyosan csorbítja nemzeti függetlenségünket és önállóságunkat.
Az Uniós csatlakozás hatalmas károkat okozott és okoz folyamatosan hazánknak.
Szerencsére az Euró, az európai közös fizetőeszköz nem került eddig bevezetésre hazánkban annak ellenére, hogy az idegen érdekeket kiszolgáló kormányzatok MSZP /2002-2010/ és Fidesz /1998-2002/ ill. /2010- / ezt erősen támogatták ill. jelenleg is támogatják.

Szerencsénk hiszen a most dúló európai Euró válság újabb tehertételt rótt volna ránk is mint a valutaunió tagjaira, hogy hozzájáruljunk azon államok kisegítéséhez amelyek gazdasága csődbe ment (elsősorban Görögország, de ott van még Portugália, Spanyolország és Olaszország is a sorban...)

A kommunizmus Kelet-Európai bukását követően felszabadult államként nem tudtunk élni a szabadság lehetőségével. Pontosabban fogalmazva nem élhettünk vele! (Hazánk 1991.június 19-én szabadult fel a szovjet-orosz katonai megszállás alól, ekkor hagyta el hazánk területét az utolsó szovjet katona is jóllehet a kommunizmus nem sokkal Kádár halála után 1989-ben már összeomlott.)

TOVÁBB ITT!

Lépjünk ki az EU-ból

1 megjegyzés:

  1. I just hope that everything goes well as your country mature. I am hoping for an even successful and stable country. My Phoenix SEO company hopes the same.

    VálaszTörlés