2011. december 5., hétfő

Mit jelent a "Karácsony" szó?


A sötétség nagylelkű. Türelmes. Mindig győz.
Ám erejének szívében ott lakozik a gyengesége: egyetlen magányos gyertya elegendő, hogy elűzze őt.
A szeretet pedig több egy magányos gyertyánál, a szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat.
http://domonyi.aries.hu/

2 megjegyzés:

 1. "World Prelaunch"

  Mi egy csapat Professional Network marketingesek, kérjük kombinált Network Marketing tapasztalat összesen több mint 150 éves. Sokan tették millió dollárt a Network Marketing ipar és továbbra is így.

   

  Ez a nehezen megszerzett tapasztalat gyűlt működését a világ minden tájáról, amely támogatja a hálózatokat és rendszereket fejleszt és tréningek hogy a csapatok nagy magasságban az Ipari Network Marketing.

   

  Mi már elsajátították azt a képességet, az odaadás szükséges a sikerhez, és mindenekelőtt a képességet, hogy találják meg új és izgalmas lehetőségeket fog minket, és az emberek úgy döntünk, hogy működjenek együtt, hogy még nagyobb magasságokba ezen ipar.

   

  Mindenekelőtt tudjuk, hogy megtalálja a megfelelő lehetőséget, a megfelelő időben, a siker kulcsa.

   

  A titok az, hogy része legyen a cég, hogy még fiatal és dinamikus, a lendület és ment keresztül a fontos első 3 év vagy növekedés, tartozás mentes, DSA névleges és világelső a maguk területén.

   

  Után 2 év nézi most számos MLM vállalat, összehasonlítva kompenzációs tervek, látszó mély intothe integritását sok vállalat, örülünk, hogy mondani ...

   

  ... Azt találtuk, hogy a társaság - az időzítés tökéletes, és akkor fel kell ajánlani a lehetőséget, hogy vesz egy TOP pozíciót a cég.

   

  Azt tűzte ki, hogy módosítsa a szabály könyvet, és már feltörték az MLM kódot. Van töltött 12 hónap fejlődő rendszer egy másik megközelítés kiépítése a hálózathoz, a megközelítés akkor nem látott ... de ez a megközelítés fogja szeretni és értékelni. Mi kb megosztani veletek egy olyan rendszer, amely üzletépítés módon az iparág soha nem látott.

   

  Ön képes lesz használni az egyedülálló rendszert INGYEN építeni a Global csapata. Nem számít, hogy melyik országban élsz, ezt a lehetőséget, és a rendszer működni. Ha vállalják, hogy ezt a rendszert ... fogjuk elkövetni nektek, titeket, támogassa és segítse az Ön számára, és együtt fog működni, hogy elviszi a TOP.  Készen állsz?
  Szeretné, hogy a változások az életedben?
  Szeretné, hogy valódi lépéseket, hogy egy jobb jövő?
  Nézd, milyen egyszerű ez:

  Ön is szeretné fogadni a bőség, de először regisztrálnia kell
  www.worldprelaunch.com / robertallen
  1.Share a World Prelaunch weboldal annyi embert, amennyit csak tudsz, írjon website linket Facebook, Twitter, LinkedIn, és a 200 szociális média oldalak a világ minden tájáról.

  2.A kiváló bannerek a "tag Eszközök" részében a back office, elküldené ezeket a bannereket a weboldalakon, blogokon, az alján minden e-mailt küldött ki, állsz, hogy körülbelül 50 dollárt minden egyes új tag, hogy csatlakozik-n keresztül a a weboldalt, és csatlakozik a hivatalos lehetőséget.

  Ahogy felkészülni március 18., akkor szem előtt kell tartania, hogy ezek a legnagyobb személyesen szponzorált csapat lesz az is, hogy élvezik a legnagyobb potenciállal. A rendszer célja, hogy azok, amelyek szeretnék, hogy a földre fut.

  Minden MLM cégek azok a "rangot" pozíciók többféle MLMers tart hetekben, hónapokban még évekkel, hogy elérje a magasabb rangú pozíciókat, ha kész megosztani a világ Prelaunch website másokkal, akkor meg minden lehetőséget, ütő rank belül Az első héten március 18-től kezdődően.

  Kapcsolatba fel Leaders, internetes marketingszakemberek a világ, ez egy Global Opportunity, a hivatalos lehetősége már 11 nyelven.

  Mindig emlékezni mi tapasztalt MLMers így vagyunk az Ön oldalán .. dolgozik, hogy segítsen a siker eléréséhez.


   

  Oroszország, Korea, Tajvan, Malajzia, Szingapúr, ezek HATALMAS piacok target.Our világszerte elindítása és bővítése célozza meg ezekben az országokban.

  Ha meg szeretné építeni a SZEMÉLYES csapat ezután eltölteni egy kis időt a fejlődő vezet ezen HOT országokban.
   

  Gyere, csatlakozz hozzánk most!
      Szeretet és Jólét 2013-ra!

  Ahhoz, hogy a siker,
   Üdvözlettel
  A Csapat Világ Prelaunch / Peter/Robertallen

  VálaszTörlés